top of page

-10% nuolaida sugrįžtančioms. Mes jūsų labai pasiilgome!

„Būčiau grįžusi bet kokiu atveju, bet daug smagiau, kai su tokiomis vilionėmis!", – džiaugiasi ištikimoji Vitalija, o mes – dvigubai! Gera sukurti daugiau priežasčių greičiau susitikti, kartu palaikyti taip svarbų mūsų imunitetui dėmesingos mankštos ritmą. Dovanojame -10% nuolaidą būsimam abonementui!



Nuolaida galioja:

  • Sugrįžtančioms lankytojoms, iki šiol bent kartą turėjusioms ADITI abonementą.

  • Galioja 1 mėn. ir 3 mėn. trukmės abonementams. Jei užsisakysite 6 mėn., nuolaida bus pritaikyta pirmiems 3 mėnesiams.

  • Vėliausiai užsisakyti abonementą su nuolaidą galima iki rugpjūčio 20 d.

Kaip užsakyti? Parašykite aiste@aditi.lt arba migle@aditi.lt, nurodydamos pageidaujamo abonemento tipą ir datą nuo kada planuojate atvykti. Taip pat galime parezervuoti vietas į priekį norimu laiku.


Kainos su nuolaida


1 mėn.

4 k. - 40€ su nuolaida: 35€

8 k. - 60€ su nuolaida: 54€

12 k. - 80€ su nuolaida: 72€


3 mėn. - galima mokėti kas mėnesį ARBA sumokėti visą sumą iškart: pridedame 1 treniruotę. Galioja 2 sav. pratęsimas visam laikotarpiui.

4 k. - 35€ su nuolaida: 31,50€

8 k. - 55€ su nuolaida: 49,50€

12 k. - 75€ su nuolaida: 67,50€


6 mėn. - galima mokėti kas mėnesį ARBA sumokėti visą sumą iškart: pridedame 2 treniruotes.

Suma su nuolaida galios pirmus 3 mėnesius. Galioja 2 sav. pratęsimas visam laikotarpiui.

4 k. - 30€ su nuolaida: 27€

8 k. - 50€ su nuolaida: 45€

12 k. - 70€ su nuolaida: 63€


Kas, jei negalėsiu atvykti?

Nesvarbu kokia priežastis, galime pasiūlyti studijos abonemento kartą mainyti į prisijungimą prie video treniruotės. Tereikia išsirinkti, kurios norėtumėte iš šios, mūsų trenerių ZOOM įrašų galerijos: www.aditi.lt/tv-zoom-kalanetika Įrašo peržiūra už 1 abonemento kartą galioja 2 dienas.


ADITI TV prenumerata – be jokių ribojimų

Jei sugrįžti į studiją negalite, mielai kviečiame matytis virtualiai – ADITI TV, online kalanetikos studijoje, kuri atvira jums 24/7, bet kur ir bet kada. Už 29€/mėn. galima prenumeruoti neribotą kalanetikos įrašų peržiūrą ir mankštintis kur bebūtum: www.aditi.lt/tv

Nori išmokti ir vesti pati?

Jei senai kirba mintis pažinti kalanetikos metodą giliau ir išsamiau, jei norisi asmeninių susitikimų, pokalbių, treniruočių ir repeticijų – kuo nuoširdžiausiai kviečiu tave į Kalanetikos mokymus. Tai 6-7 mūsų susitikimai, kuriuos planuojame abipusiai tinkamu laiku. Tai teorija ir praktika. Be streso ir įtampos. Be būtinybės būti tobulo kūno ar pasitikėjimo savimi. Be būtino plano iš karto tapti trenere. Žinios ir praktika lieka tau, puikiai tinka savo įgūdžių sustiprinimui bei mankštos dalinimuisi pvz., su draugėmis, kolegėmis. Drąsiai parašyki man: www.kalanetikosmokykla.lt/noriu-mokytis Mokymų kaina 490€, dabar taikau -60€ vasaros nuolaidą, tad 430€. Ir turiu daugiau laiko susitikimams :)


...

Video kvietimas


36 views1 comment
bottom of page