top of page

Pavasarėjam? 🌿 NEMOKAMAS išbandymas, pliusai Zoom'o dalyvėms ir naujų tamprių žvalgyba

PIRMAS KARTAS išbandyti ZOOM kalanetiką nuo šiol – NEMOKAMAS! Būtinai pajudinkime savo drauges, seses, koleges – nesvarbu, kokiame Lietuvos mieste ar užsieny jos bebūtų. Mūsuos kalanetika jau senai tarptautinė: mankštinamės su damomis iš Klaipėdos, Panevėžio, Vilniaus ir net saulėtos Alikantės. Nuoroda draugei: www.bit.ly/noriu-online-kalanetikos



Tirpsta tirpsta paskutiniai sniego kauburėliai, kruta kruta ir mūsų spintos, kviečiančios lengvesnius drabužius ir grakščias linijas pavasariui! Metas išjudėti sunkias nuotaikas ir susikaupųsi sąstingį pečiuose ar strėnose. ADITI kalanetikos studija tiesia nugaras, nesvarbu, kokie ribojimai dar vis sklando ore!..


ZOOM kalanetika

Ištikimai ir su gausia palaikytojų – tikrų ambasadorių komanda! – tęsiame nuotolines mankštas kiekvieną antradienį, 18:30 val. (su Aiste) ir šeštadienį, 10:00 val. (su Migle). Nuo kovo 20 d. sugrįžtame prie įprastinių, 1 mėn. abonementų kainų (galioja 1 savaitės pratęsimo galimybė):

  • 4+1 k./mėn. – 40€

  • 8+1 k./mėn. – 60€

Nauji pliusai įsigijus abonementą:

  • Pagal pageidavimą, abonemento galiojimo laikotarpiu, atsiunčiame +1 įrašą iš ADITI TV (galioja nuo kovo 20 d.).

  • Zoom treniruočių įrašų peržiūros galiojimas pratęsiamas iki 3 dienų.


ADITI TV prenumerata

Siūlome kelis „paketus".



TAMPRĖS

Mūsų grožio kampelis, žinoma, liūdi be gyvų jūsų apsilankymų ir primatavimų, bet net ir nuotoliniu būdu pasimatyti „susiderinus" didelis džiugesys ir bendrumo jausmas!


Kviečiame atsinaujinti – pasidairyti www.aditi.lt/e-shop Šiuo metu turime pavasariškų Žalumos, Pastelinių, Ugninių ir super viliojančių į gamtą – Miško tamprių. Visų kaina dabar – 15 Eur, atsiimti galima prie studijos. Net ir pasimatuoti, jei prireiktų. Arba galime persiųsti paštomatu.


O tamprių super duper naujienų... Taip taip bus!! Po truputį testuojame su Migle, fotografuosim, rodysim ir kviesim maloninti kojas toliaus. Gal galų gale susitiksime gyvai studijoje????....


P.S.

... o juk turim ir ypatingų žinių!! Mūsų mylimos trenerės Rūta ir Viktorija jau susilaukė savų mažylių! Papilnėjome bernužėliais ;)


Žiauriai išsiilgusios Jūsų studijoje!

Aistė, Miglė ir visa ADITI komanda



bottom of page