top of page

Treniruotė namuose? Išbandyk „Klasikinę kalanetiką" su Aiste už 5€ iki 06 22

Updated: Jun 20, 2020


Vasaros lietui lyjant ar bet kada, kai norisi pasirūpinti savimi, kviečiu į mankštą – pamaloninti kūną tausojančiu ir efektingu kalanetikos judesiu! Iki birželio 22 d. išbandyk „Klasikinės kalanetikos" treniruotę vos už 5€ (vietoj įprastinės 12,99€). Peržiūra galioja net 2 dienas, t.y. 48 val.



ADITI TV – tai išskirtinis dėmesys moterų itin mylimai kalanetikai: neribota treniruočių įrašų peržiūra 24/7. Namie, biure ar kelionėje – dabar nebe svarbu kur gyveni ar kur išvyksi, gali palaikyti kūno formą ir ritmą su kalanetika kur bebūtum.

Tinka ir vyrams!

Moterys pasakoja, kad ir antrosios pusės kukliai prisijungusios nustemba, kad tokie, regis, „lengvi" pratimai nuima net įsisenėjusius nugaros skausmus.. Kalanetikos poveikis jaučiamas jau po 1 treniruotės: kūnas pats ima prašyti išsitiesti, pasitempti ir jaustis pakiliai. Žinoma, geriau 1 kartą išbandyti, nei 10 kartų perskaityti, tiesa?

Kviečiu maloniai išsitempti ir papulsuoti kartu:


Aktyvuojama akimirksiu

  • Prisijungti galima savo „Facebook" ar „Google" paskyra, sumokėti – banko kortele ar savo „PayPal".

  • Galite jungtis savo išmaniuoju įrenginiu - telefonu, planšete, kompiuteriu, o įrenginį prijungus prie TV ekrano dalyvauti treniruotėje beveik visu ūgiu!

  • Bet kada stabtelti, įsigilinti iš naujo ar pakartoti nuo pradžių.

  • Mankštintis viena, su drauge ar net su visa šeimyna!

60 views0 comments
bottom of page