top of page

Interviu LRT radijuje: „Kalanetika – mankšta be prakaito". Aistę Gustę kalbina Lavija Šurnaitė

Tai sunki ar lengva yra kalanetika? „Esu bandžiusi – ji labai fiziška mankšta! Galbūt tau nežliaugia prakaitas – nes tai nėra kardio tipo treniruotė, ne bėgimas – bet raumenys dirba kaip turi būti", – tikina žurnalistė Lavija Šurnaitė. LRT radio laidoje „Vasaros popietė" pasakoju apie šios mankštos išskirtinumą (žr. video):


P. S. Video matote ištraukas iš: www.aditi.lt/tv-klasikine-kalanetika


Išduosiu paslaptį, kuri gal ir nėra paslaptis..

Smagūs pakalbėjimai su Lavija apie kalanetiką – sportą be prakaito – mane jau lydi nuo pat 2012 m. Moteriški reikalai visada suveda bendramintes, tai taip kažkada susibičiuliavusios, dar ne vieną puikų projektą mano pirmojoje studijoje „Stimulus" kūrėme ir organizavome. Bendrų „gamybinių" susitikimų apturėjome, daug arbatėlių ir kavučių išgėrėme, renginius ir fotosesijas su žymiomis Lietuvos moterimis organizavome.. (wow!) Jaučiuos be galo dėkinga už tokius gyvenimo susitikimus, leidžiančius semtis visokiariopo įkvėpimo: žodžio ir iškalbos meistriškumo, kūrybingumo ir įvaizdžio puoselėjimo, moteriško grožio ir stiliaus pajautimo.


.. Ir visa tai nutiko tik dėl to, kad kažkada išdrįsau žengti širdies keliu. Lengva nebuvo ir nėra, bet patirtys ir gyvenimo dovanos man už viską brangesnės.


/ Aistė


Pasimatykim:

25 views0 comments
bottom of page