top of page

Atsidarome! Studijos veiklą atnaujiname nuo gegužės 18 d.

Pagaliau ilgai lauktas sugrįžimas į ritmą! Nors po truputį ir mažose grupėse iki 7 moterų, bet išties didis džiaugsmas ir laimė vėl susitikti, ne tik mankštai bet ir moteriškam bendravimui. Tai neatsiejamas studijos gyvenimo malonumas ir nauda, terapija lyg „tarp eilučių".



Įsigyti abonementai pratęsiami

Jei prieš karantiną turėjote galiojantį abonementą, tiesiog rezervuokite, o „admin pusę" mes sutvarkysime: pratęsime turėtą abonementą, tiek dienų, kiek teko nebūti dėl karantino pertraukos, informuosime apie mokėjimus. Jei dabar turite galiojantį online abonementą, atvykimui į treniruotę studijoje galios 2:1 santykis, t.y. 2 online kartai už 1 kartą studijoje.

ONLINE kalanetika tęsis

ONLINE kalanetika ZOOM erdvėje nuo gegužės 18 d. liks šeštadienio rytais, 9:00 su Migle. Gegužę ZOOM ekraną įsijungsime ir trečiadieniais 18:15 su Viktorija:

  • nuo gegužės 18 d. įsigalios įprasti studijos abonementai ir online kalanetikai: www.aditi.lt/kainos

  • visos moterys, kurios rezervuosis į online kalanetiką, nuo šiol gaus ir treniruotės įrašą, kuris galios dar 2 dienas! Puiki proga gauti dvigubai daugiau mankštos :)

  • moterys, kurios nėra fizinės studijos lankytojos (jungiasi iš kitų miestų) galės savo online abonementą pabaigti – išlankyti šeštadieniais naudodamos jį kaip iki šiol.


Startuoja ADITI TV: video treniruotės 24/7

Su veiklos atnaujinimo gimė naujasis ir ilgai brandintas projektas ADITI TV. Galimybė itin patogiai ir greitai užsiprenimeruoti virtualios studijos narystę už 29€/mėn. ir į mankštą jungtis iš bet kur ir bet kada.


Startuoja asmeninės treniruotės

Nauja paslauga: asmeninės treniruotės! Lūkuriavome tada kažkada pradėti, o ima ir ateina laikas pats. Jolanta, Rūta, Miglė ir Gina su didžiausiu malonumu suteiks 100% dėmesį tik Tau! Išsirink laiką ir registruokis!


SVARBU! Veiklą atnaujiname laikydamosi saugumo reikalavimų:

  1. Dažnai vėdiname patalpas, prieš ir po treniruotės plauname rankas, dezinfekuojame kilimėlius, rankenas ir kitus paviršius. Dezinfekcinis skystis rankom lankytojoms bus pasiekiamas koridoriuje.

  2. Esant galimybei kviečiame atvykti iškart su apranga, atsinešti savo vandens gertuvę. Galite turėti savo kilimėlį ar rankšluostėlį pasikloti.

Smagaus sugrįžimo į mylimą ritmą!

63 views0 comments
bottom of page