top of page

Startavo „Aditi TV": 1-oji lietuviška virtuali kalanetikos treniruočių studija 24/7

Updated: Jun 10, 2020

ADITI TV – tai išskirtinis dėmesys moterų itin mylimai kalanetikai: neribota treniruočių įrašų peržiūra 24/7. Namie, biure ar kelionėje – dabar nebe svarbu kur gyveni ar kur išvyksi, gali palaikyti kūno formą ir ritmą su kalanetika kur bebūtum!



Atverk ADITI TV studiją vos keliais spragtelėjimais kompiuterio ar išmaniojo ekrane: www.aditi.lt/tv


Prenumerata mėnesiui už 29€

Šiuo metu ADITI TV galerijoje rasite 10 skirtingų 1 val. trukmės kalanetikos treniruočių įrašų. Prisijungus prie svetainės su savo Facebook ar Google paskyra ir atlikus mokėjimą su banko kortelės ar savo PayPal duomenimis, visi įrašai taps pasiekiami akimirksniu. Dėka išmaniųjų sprendimų, galima nesukti galvos dėl narystės atnaujinimo – kas mėnesinis mokėjimas įvykdomas automatiškai. Prenumeratą galima atšaukti prisijungus prie savo paskyros, ties galerijos lango įrankiais.

Pavienių treniruočių peržiūra 48 val. už 9,99-12,99€

Galima įsijungti treniruotės įrašus po vieną. Prisijungus bei atlikus mokėjimą, 48 val. žiūrėti pasirinktą treniruotę: Klasikinė kalanetika, Baleto judesių įkvėpta kalanetika ar galbūt pasirinkti vieną iš ADITI trenerių ZOOM treniruočių galerijoje.



Su ADITI TV palaikyk dėmesingos mankštos ritmą kur bebūtum! Turi klausimų, reikia pagalbos susigaudyti? Parašyk aiste@aditi.lt ar paskambink 861144033.


P.S. Studijos abonementai ir ADITI TV narystė nėra susiję.

158 views0 comments
bottom of page