top of page

Nauja! Aroma mind & body: kvapni kalanetika ir meditacija Lazdynuose

Patirti neskubėjimo dovaną, pasimėgauti virš kasdienybės pakylėjančiais aromatais, papildyti moteriškos energijos atsargas kviečia ADITI studijos įkūrėja Aistė Gustė-Jančiukienė. Aroma Mind & Body – tai kvapnus, jusles ir pojūčius sužadinantis patyrimas kūnui ir sielai. Tai valandėlė, apjungianti moteriškus malonumus: kalanetikos mankštą (apie 20 min.), mindfulness meditaciją (apie 20 min.) ir atsipalaidavimą su eterinių aliejų skleidžiama magija (2 intarpai).


Užsiėmimai vyks nuo rugsėjo 3 d., sekmadieniais, 18:30 val. Registruotis galima su įprastu abonementu sistemoje: www.aditistudija.as.me Studijos naujokėms pirmas kartas – 5€.



Kaip kilo idėja?

„Aroma Mind & Body užsiėmimas gimė iš moteriško lengvumo ir juslių lavinimo intencijos. Kodėl? Artėjant link 45 m. ėmiau pastebėti, kad kažkas pasikeitė – regis, viskas gerai, o taip dažnai silpna, nėra jėgų, nėra nuotaikos. Kūnas, tikiu, pakvietė išgirsti – bet koks savęs spaudimas, darymas per anksčiau įprastą „visko suderinimo būvį", daugybė veiklų ir pareigų vienu metu, kaip ir itin aktyvios kūno treniruotės, dabar atima per daug gyvybinių jėgų.


Ėmiau domėtis hormonų pusiausvyros svarba, organizmo neišderinančia mityba, neįkainojama miego svarba gyvybingumui. Nuo 2020-ųjų seku mindfulness principais – dėmesingumas, pastabumas savo kūno poreikiams ir savijautai yra sveikatos pagrindas. O eteriniai aliejai yra mūsų draugai studijoje nuo pat įsikūrimo. Jie padeda sukurti antistresinę, raminančią aplinką, sutelkti dėmesį. Natūraliai gimė idėja naudas moterims apjungti į vieną patyrimą.


Tikiu, moterims šis laikas bus apie stabtelėjimą po savaitės darbų, savaitgalio veiksmo su šeima. Pasinerti į kvapų spalvas, pamaloninti kūną lėtais kalanetikos tempimo pratimais, mintis surykiuoti, jėgas atgauti su mindfulness meditacija", – kviečia Aistė.


Plačiau apie užsiėmimą: www.aditi.lt/aroma-mind-body


bottom of page